Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn.

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Tuotteiden toimitusaika on Postin ja Matkahuollon kautta tilatuissa tuotteissa 2-7 arkipäivää.
Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Tavoitteenamme on
1-2 arkipäivän toimitusaika.

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. HUOM! Mikäli et saa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun.

Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta. Verkkokaupassa minimitilausraja 10 €.

Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille. Ulkomaille ja Ahvenanmaalle toimitettavat tilaukset hyvitetään takaisin asiakkaalle.

Only domestic deliveries. We do not deliver goods abroad, possible orders made from other countries will be refunded to the customer.

TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Dogsout.eu:illa ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

HINNAT

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Dogsout.eu:in verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja Dogsout.eu pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

TOIMITUSVAIHTOEHDOT JA -HINNAT

Postipaketti
• Toimitus postitoimipaikkaasi (keltainen kuljetus 16).
• Norm. 5.90 € / tilaus. Nyt ilman toimituskuluja!

Toimitus pakettiautomaattiin / SmartPost
• Toimitus asiakkaan ilmoittamaan noutopisteeseen
• Norm.5.90 € / tilaus.

HUOM! SmartPOST -automaattiin menevän paketin maksimimitat ovat 60x36x60 cm. Mikäli paketti ei mahdu (liian suuri koko tai pakettiautomaatti on täynnä) SmartPOST -automaattiin, paketti ohjataan lähimpään postitoimipaikkaan. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka.

Matkahuolto
• Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi tilaukset voi noutaa Matkahuollon Pakettipisteestä (KMarketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset),joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

• Norm. 5.90€ / tilaus.

Myyjällä on kuitenkin oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

MAKSUTAVAT

Käytämme Checkout-maksunvälityspalvelua. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

PALAUTUKSET

Dogsout.eu noudattaa kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Tämä tarkoittaa sitä että voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona ja sovittaa sitä tarvittaessa, kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessa. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta. Palautusoikeus ei koske avattuja ruoka- tai lisäravinnepakkauksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikuntoinen, hyvitetään tuotteen hinnasta vain 50 %. Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti. Mikäli palautat tilauksen kokonaisuudessaan, palautamme sinulle myös alkuperäiset postikulut.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä lähetykset voivat vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme, niin toimitamme sinulle korvaavan tuotteen.

REKLAMAATIOT

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Dogsout.eu:ille joko sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella p. 040 874 6191.

YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure)

Dogsout.com ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Dogsout.eu:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Dogsout.eu:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. HUOM. MYYNTI AINOASTAAN VERKKOKAUPASSA.

YHTEYSTIEDOT
Dogsout
Dogsout.eu
Tmi Seppo Parkkari
Haapalantie 459
46710 Sippola
puh.0408746191
Y-tunnus 2951199-8

aktia.pngOmaSp.jpgpop-pankki.pngnordea-logo.pngop.jpg

alandsbanken.pngdanskebank.pnghandelsbanken.gifs-pankki.jpg